Gymfit
Gymfit

O MAGIC WELL-u

Magic Well je fitness studio samo za žene. Žene svih dobnih skupina, zaposlene, nezaposlene, majke, kćeri, djevojke, bake... U Magic Well klubovima svatko vježba prema svojim mogućnostima i svojim intenzitetom uz konstantan nadzor trenerica koje će Vas ispravljati, zadavati Vam vježbe, motivirati Vas kada više nemate snage i volje. Podržati Vas da biste došli do svojih ciljeva.

Atmosfera je ugodna, domaća, svi vježbaju s uspjehom i bez konkurencije. Netko vježba zbog zdravlja, netko zbog viška kilograma i centimetara, netko vježba da se oslobodi stresa, netko dođe na trening da vidi nove prijateljice koje je upoznao na treningu i sada se druže u istom terminu.

Ovdje vježbate kada Vama odgovara, a u sklopu je radnog vremena klubova.

Trening traje samo pola sata, zabavan je, učinkovit i brz. Pola sata kada vi to želite. Idealan za zaposlene žene koje baš i nemaju vremena za sebe, ali u ove klubove mogu doći kada ulove pola sata za sebe između posla, obaveza, djece, nabavke...

Na prvi trening trebate doći u točno dogovrenom terminu gdje Vas dočeka trenerica, s Vama prođe Vaše zdravstveno stanje, porazgovara o Vašim željama i mogućim ciljevima koji se postavljaju na rok od 6 mjececi jer, budimo realni, treba vremana za ispunjenje naših želja. Stvari se ne događaju preko noći ili tjedan dana. Ne postoje čarobni napici, juhe, dijete. Rad i znoj dovest će nas do naših ciljeva, a ujedno ćemo se osjećati i sretnije jer vježbajući oslobađamo hormon sreće.

Nakon uvodnog razgovora s trenericama prolazite trening- dva kruga na hidrauličnim spravama. Na svakoj spravi vježbate 30 sekundi intenzitetom koji Vama odgovara, a između sprava izvodite 30 sekundi vježbe na aerobnim stanicama. Nakon dva kruga istegnete se i to je to!

Valja napomenuti da vježbajući na ovim spravama ne pumpate mišiće već ih lijepo vretenasto oblikujte. Ujedno dok vježbate 2-3 puta u toku treninga mjerite puls kako biste znali vježbate li dovoljno.

Broj dolazaka je neograničen, a ujedno možete doći i na dodatne programe koji su u terminima, ali se ne naplaćuju dodatno. Nekome treba grupni trening kao motivacija i poticaj.

U Magic Wll klubovima srest ćete zaista žene svih dobnih skupina- od djevojaka pa do gospođa od 70, a i 80 godina. Svatko vježba iz nekog svog razloga. Starije dame vježbaju zbog svog zdravlja i mogu nam biti samo motivacija da i mi u tim godinama vježbamo tim žarom.

Za razliku od nekih drugih centara, u Magic Well klubove možete povesti i malu djecu. Dogodi Vam se da nemate kome ostaviti dijete, a baš biste odradili trening. Djeca nikada ne trebaju biti spoticaj, čak naprotiv, svaki klub ima kutak za djecu gdje će biti pod Vašim budnim okom i okom trenerica koje će ih pripaziti i zabaviti dok vi odrađujete svoj trening.

No najbolje je odmah početi, zdravije živjeti i ne tražiti izgovore u drugima.

I najvažnije, vježbati zbog sebe i svojih ciljeva!

Feel the difference!

Vaš Magic Well Team

EXPLORE GYMFIT

WATCH NOW

Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit